A- A A+
Items filtered by date: Selasa, 13 Mac 2018

Lawatan Tuan Haji Jamaludin Bin A.Hamid, Timbalan Pengarah I ( Pengurusan/ Pembangunan ) ke Pejabat Tanah Kulai pada 13 Mac 2018 bersama Tuan Syed Norul Shahril Bin Syed Nasir, Ketua Penolong Pengarah ( Pelupusan ,Penguatkuasaan & Teknikal ) bagi membincangkan beberapa fail teknikal di Bahagian Pelupusan dan Teknikal dan lawatan ke bahagian-bahagian lain.

Published in PTKULAI

Majlis Penyerahan Hakmilik Tapak Kediaman Kepada Generasi Ke-2 Felda Inas dan Notis 5A yang telah disempurnakan oleh Y.A.B. Dato' Mohamed Khaled Bin Nordin, Menter Besar Johor pada 12 Mac 2018 di Dewan Terbuka Felda Inas Utara, Kulai.

Published in PTKULAI

Majlis Pecah Tanah Pusat Pentadbiran Kulai telah dirasmikan oleh YAB Dato' Mohamed Khaled Bin Nordin, Menteri Besar Johor pada 11 Mac 2018, Ahad bertempat bersebelahan dengan Johor Premium Outlet (JPO). Pentadbiran baru ini akan menempatkan beberapa jabatan di antaranya ialah Pejabat Tanah Kulai. Projek pembangunan ini akan dijangka siap pada tahun 2020.

Published in PTKULAI

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2017 dan Pelancaran Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Pejabat Tanah Kulai telah diadakan pada 8 Mac 2018 (Khamis) yang dirasmikan oleh Tuan Haji Mohd Halim bin Hasbullah, Pengarah Tanah dan Galian Negeri Johor. Turut hadir iaitu Pegawai Daerah Kulai, Tuan Haji Mohd Khir Johari bin Haji Salleh dan Yang DiPertua Majlis Perbandaran Kulai, Tuan Haji Farizal bin Ismail.

Majlis ini turut menyampaikan hakmilik tanah kepada Yang DiPertua Majlis Perbandaran Kulai.

Tahniah diucapkan kepada penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang serta penerima Sijil Penghargaan.

Published in PTKULAI
Go to top