A- A A+

Items filtered by date: Ahad, 09 Jun 2019

Pejabat Tanah Johor Bahru telah mengadakan kutipan luar cukai tanah di Plaza Angsana Johor Bahru pada 21 Mei hingga 31 Mei 2019. Pelbagai hadiah bagi pembayar yang bertuah di sampaikan setiap hari.

Published in PTJB

Lawatan tersebut diadakan oleh Kelab Sukan dan Kebajikan Unit Sosial Pejabat Tanah Johor Bahru.

Published in PTJB

Naziran tersebut adalah merupakan program turun padang Kementerian bagi memantau projek ICT yang telah diluluskan di peringkat Jawatankuasa Pemandu ICT dan pemantauan perkhidmatan rangkaian MyGov*Net yang telah digunakan. Naziran diadakan pada 8 dan 9 April 2019 (Isnin dan Selasa) di Ruangan Bahagian Pendaftaran, Bilik Server dan Bilik Kebal Jabatan.

Published in PTJB

Mesyuarat dan Naziran tersebut di adakan pada 26 Mac 2019 (Selasa) di Bilik Mesyuarat Pejabat Tanah Johor Bahru bagi membincangkan proses kerja, isu semasa dan ruang penambahbaikan proses PMT 1 hari di samping menjalankan pemeriksaan ke atas aset yang dibekalkan oleh JKPTG Persekutuan.

Published in PTJB
Ahad, 09 Jun 2019 16:21

Majlis Ikrar Taat Setia

Majlis Ikrar Taat Setia Peringkat Daerah Johor Bahru di laksanakan di Majlis Perbandaran Iskandar Puteri.

Published in PTJB

Majlis Perpisahan pertukaran pegawai dan meraikan persaraan Encik Mohd Yusoff Mukri (Pembantu Tadbir Kewangan W26) Bahagian Hasil pada bulan Februari bersama semua Pegawai dan Ketua Bahagian di Hotel Amari Johor Bahru.

Published in PTJB
Go to top