A- A A+

Items filtered by date: Selasa, 23 Julai 2019

Kembara Mahkota Johor 2019
telah berlangsung pada 20 Julai 2019 di Kampung Sungai Nibong,Semerah.
Turut bersama DYMM Permaisuri Johor Raja Zarith Sofiah Sultan Idris Shah, Tunku Panglima Johor, Tunku Abdul Rahman, Tunku Putera Johor, Tunku Abu Bakar, Tunku Temenggong Johor, Yang Amat Mulia Tunku Idris Iskandar Ismail Ibni Sultan Ibrahim Ismail dan Yang Berhormat Datuk Dennis Muhammad Abdullah. Pelbagai acara dan pameran telah diadakan. Antaranya Majlis menandatangani plak keberangkatan oleh DYMM Tuanku, lawatan ke Perusahaan Mee Siput ,sukan rakyat, pelbagai pameran seperti pembuatan helmet, penyampaian bantuan seperti bantuan enjin bot dan asnaf, gotong royong masakan seperti halwa maskat dan tapak perkhemahan persekolahan oleh pelajar-pelajar sekolah.

Published in PTBP

Raptai penuh sempena Kembara Mahkota Johor 2019 Daerah Batu Pahat diadakan pada 16 Julai 2019 ( Selasa ) 11.30 pagi di Kampung Sungai Nibong, Semerah, Batu Pahat.
Satu taklimat telah dberikan bagi mengetahui perjalanan dan pergerakan Kembara Mahkota agar semua petugas jelas dan segala persiapan akhir telah dipersiapkan agar tiada yang tertinggal semasa hari berlangsung.

 
Published in PTBP

Daulat Tuanku - Merafak Sembah Setinggi-Tinggi Tahniah

Published in PTG JOHOR

Kembara Mahkota Johor 2019
telah berlangsung pada 23 Julai 2019 di Kampung Sungai Telur, Kota Tinggi
Turut bersama DYMM Permaisuri Johor Raja Zarith Sofiah Sultan Idris Shah, Tunku Panglima Johor, Tunku Abdul Rahman, Tunku Putera Johor, Tunku Abu Bakar, Tunku Temenggong Johor, Yang Amat Mulia Tunku Idris Iskandar Ismail Ibni Sultan Ibrahim Ismail dan Yang Berhormat Datuk Dennis Muhammad Abdullah. Pelbagai acara dan pameran telah diadakan. Antaranya Majlis Sukan Rakyat , melawat ke pameran Jauhar Collections dan Pemberian Sumbangan.

Published in PTKT
Go to top