A- A A+

Items filtered by date: Isnin, 22 Jun 2020

Semalam saya berbesar hati menerima kunjungan hormat daripada YB Setiausaha Kerajaan Johor dan YB Pegawai Kewangan Negeri serta barisan tertinggi Persatuan Pegawai Tadbir Negeri Johor yang diketuai oleh YB Dato’ Haji Mohd Noorazam bin Dato’ Osman sebagai Presiden.

Kejayaan Negeri Johor selama ini adalah kerana wujudnya sinergi semulajadi yang erat di antara pihak Kerajaan dan institusi Pegawai Tadbir Negeri Johor. Dengan kepercayaan dan sokongan yang di berikan, semua Pegawai Tadbir Negeri Johor akan bersama-sama dengan kepimpinan saya bagi menjayakan Makmur Johor.

https://www.facebook.com/760258150726892/posts/3015846925167992/

Published in PTG JOHOR

Mesyuarat Pengarah Bersama Pentadbir-Pentadbir Tanah Daerah Pentadbiran Tanah Johor Tahun 2020 Bil 02/2020. Mesyuarat diadakan pada 12 April 2020 di Pejabat Tanah Tangkak secara Sidang Video ( Video Conferincing) susulan Lanjutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Published in PTTANGKAK

Proses disinfeksi Pejabat Tanah Daerah Tangkak telah dilaksanakan di seluruh kawasan luar dan dalam Pejabat Tanah Daerah Tangkak pada 2 dan 3 April 2020. Terima kasih kepada semua agensi berkaitan serta kakitangan yang terlibat dalam proses ini.
Terima kasih juga kepada Tuan PTD, En Norrizam bin Muhamad yang sudi hadir bersama memantau proses yang dijalankan ini. Semoga semua kita dijauhkan dari wabak ini dan semoga cepat wabak ini berlalu pergi.

Published in PTTANGKAK
Go to top