• Emailptgj@johor.gov.my
  • AddressBangunan Dato' Mohamad Salleh Perang, Kota Iskandar, Peti Surat 718, 79576 Iskandar Puteri, Johor Darul Ta'zim.
  • Emailptgj@johor.gov.my
  • AddressBangunan Dato' Mohamad Salleh Perang, Kota Iskandar, Peti Surat 718, 79576 Iskandar Puteri, Johor Darul Ta'zim.

KLINIK PENGUKUHAN INTEGRITI DI PENTADBIRAN TANAH JOHOR BAGI TAHUN 2023

06 MAC 2023, ISNIN – Pejabat Tanah Dan Galian Johor telah mengambil inisiatif bagi meningkatkan lagi Integriti dengan penganjuran Program KLINIK PENGUKUHAN INTEGRITI yang melibatkan Penjawat awam di bawah Pentadbiran Tanah Johor. Program telah diadakan dI Dewan Banquet, Bangunan Sultan Ismail, Kota Iskandar.

5 SLOT Agenda Utama Program dianjurkan oleh Bahagian Audit Pengurusan PTG : –

Slot 1 – Tatakelakuan & Tatatertib Di Dalam Perkhidmatan Awam di sampaikan oleh Tuan Haji AB. Razak Bin Khalid ( Ketua Penolong Setiausaha Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor)

Slot 2 – Pengukuhan Integriti Dan Pencegahan Rasuah di sampaikan oleh Encik Subahar A/L Subramaniam (Pegawai SPRM Johor)

Slot 3 – Pembacaan Ikrar Bebas Rasuah di saksikan oleh Timbalan Pengarah 1 Pembangunan, Ketua Pengolong Pengarah Pendaftaran dan Penolong Pengarah Audit Pengurusan Pejabat Tanah Dan Galian Johor

Slot 4 – Kepentingan Budaya Integriti & Etika Kerja Penjawat Awam disampaikan Oleh Puan Salmiha Binti Saidin ( Pegawai SPRM Johor)

Slot 5 – Integriti Ketika Bekerja Dalam Perspektif Muslim disampaikan Oleh As Syeikh Tuan Haji Sabarudin Bin Isnin (Kadi Daerah Kluang)

Ubah bahasa »
Skip to content